ΤΟΤΟΛΟΥ ΣΤΑΜΩ - 210.41.34.368 -
6936672480


garden@dionisismexis.gr
 

 
   
 
Πλοήγηση
Εταιρεία
Φωτογραφίες
Επικοινωνία
 
 

keywords

Αρχιτεκτονική κήπων συντήρηση κήπων αυτόματο πότισμα Λουλούδια γλάστρες σπόρος  αλσύλια Δέντρα Θάμνους καρποφόρα Γεωτρήσεις αντλιοστάσια συνδεσεις μπεκ ψεκασμος αυτοματοι ποτιστες αρχιτεκτονικη κηπων συντηρησ κηπων εκτασεις πηγαδι Δεξαμενές Γκαζον χλοοταπητες διαμορφωση κατασκευες εκτασεις
 
 
 
 

Εταιρεία

 
  Η Εταιρεία μας εδώ και 30 χρόνια δραστηριοποιείται στην κατασκευή και συντήρηση κήπων , το αυτόματο πότισμα , την εφαρμογή χλοοτάπητα και παντός είδους εργασίες κήπων και βεραντών.

Η πολυετή πείρα μας είναι αυτή που μας έχει καθιερώσει στο χώρο τους καλύτερους της αγοράς με τις καλύτερες υπηρεσίες και τιμές .

Η Εταιρεία μας αναλαμβάνει Αρδεύσεις μεγάλων εκτάσεων , τις εγκαταστάσεις Μπεκ και αυτόματων ποτιστικών μαζί με προγραμματιστές αλλά και συνδέσεις με γεωτρήσεις και αντλιοστάσια . Επίσης αναλαμβάνουμε τον καθαρισμών κήπων του σπιτιού σας ή της εταιρείας σας.

Δραστηριοποιούμαστε στην περιοχή του Πειραιά και στις γύρω περιοχές και παρέχουμε υψηλή ποιότητα εργασιών .

Οι άνθρωποι μας διαθέτουν την τεχνογνωσία από τα παλιά φυτά έως και τα πιο σύγχρονα . Είμαστε από τις πρώτες εταιρείες που χρησιμοποίησαν την εγκατάσταση του αυτόματου ποτίσματος .

Εμπιστευθείτε σε εμάς την μελέτη για την Αρχιτεκτονική του κήπου σας και την Διαμόρφωση του .

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας εξυπηρετήσουμε.